Mit kongerige for prinsessen

Mit kongerige for prinsessen agents til pc

( 3.5 / 5 ) -

En forfærdelig tornado har vendt op og ned på kongeriget. Den smukke prinsesse Helen skal tilbage til sin syge far, Kong Olgert, men vejene er i dårlig stand, landsbyerne ligger i ruiner og en sulten drage flyver rundt over kongeriget. Genopbyg kongeriget fra bunden og hjælp de ødelagte landsbyer. Hjælp den tapre og ædle ridder Arthuer og genopbyg landet ved hjælp af dine tidsstyringsevner i Mit kongerige for prinsessen! [419]


Mit kongerige for prinsessen:
  • Gør dig fortjent til prinsessen!
  • Genopbyg kongeriget
  • Spil Mit kongerige for prinsessen på dansk!


(Klik på billederne for at forstørre dem)
skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen

Kommentarer

Navn *
E-Mail (will not be published) *
Rating *

Arkade- og actionspil

Topspil