Mit kongerige for prinsessen 3

Mit kongerige for prinsessen 3 agents til pc

( 3.5 / 5 ) -

Eventyret fortsætter i Mit kongerige for prinsessen 3! Der et gået 25 siden Arthur reddede den smukke prinsesse Helen og genopbyggede kongeriget. De styrede kongeriget med en retfærdig hånd og blev forældrer til tre eventyrlystende sønner. Nu er det blevet sønnernes tur til at gå på eventyr og vise hvad de kan! Mit kongerige for prinsessen 3 er et sjovt tidsstyringsspil (time management game) som byder på endnu flere eventyr. [354]


Mit kongerige for prinsessen 3:
  • Masser af action
  • Masser af mini-spil
  • Prøv også Mit kongerige for prinsessen 2!


(Klik på billederne for at forstørre dem)
skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 3 skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 3 skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 3

Kommentarer

Navn *
E-Mail (will not be published) *
Rating *

Arkade- og actionspil

Topspil