Mit kongerige for prinsessen 2

Mit kongerige for prinsessen 2 agents til pc

( 3.5 / 5 ) -

Den onde troldmand Langskæg har bortført den smukke prinsesse, og det er nu op til den tapre helt Arthur at genopbygge hele kongeriget og finde prinsessen. Hjælp Arthur på vej gennem kongeriget, kæmp mod farlige dyr og få hjælp af indfødte stammer og magiske dyr. Oplev både kulde, tørke og frodige landskaber i dette spændende tidsstyringsspil - Mit kongerige for prinsessen 2. [406]


Mit kongerige for prinsessen 2:
  • Magiske mennesker og dyr!
  • Genopbyg kongeriget
  • Red prinsesse Helen!
  • Spil Mit kongerige for prinsessen 2 på dansk!
  • Prøv også Mit kongerige for prinsessen.


(Klik på billederne for at forstørre dem)
skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 2 skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 2 skærmbillede af Mit kongerige for prinsessen 2

Kommentarer

Navn *
E-Mail (will not be published) *
Rating *

Arkade- og actionspil

Topspil